Kuka?

Taru Mällinen

ACE sertifioitu personal trainer
Fysiikkavalmentaja
Kiropraktikko

Urheilu ja liikunta ovat aina olleet iso osa elämääni ja pitkä urheilijataustani sai minut alunperin kiinnostumaan ihmiskehon toiminnasta ja hyvinvoinnista. Valmistuinkin vuonna 2019 kiropraktikoksi ja työssä huomasin pian miten monet tuki- ja liikuntaelinvaivat johtuvat siitä, että liikunta on hyvin vähäistä ja usein kynnys lähteä harrastamaan liikuntaa on suuri sillä ei tiedetä mistä lähteä liikkeelle. Tavoitteeni kiropraktikkona on ollut kannustaa asiakkaitani liikkumaan, sillä oikeanlainen liikunta ja harjoitteleminen ovat parasta lääkettä ja ennaltaehkäisyä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa.

Kouluttauduin myös personal traineriksi, jotta voin auttaa asiakkaitani kohti pysyvämpiä tuloksia niin vaivojen kuin suorituskyvynkin suhteen. Minulla on vankka teoreettinen tausta ja jatkokouluttaudun jatkuvasti jotta voin auttaa asiakkaitani parhaiten kohti heidän tavoitteitaan, olivat ne sitten pysyvä elämäntapamuutos, kivun kanssa treenaaminen, voiman tai lihasmassan kasvatus tai suorituskyvyn parantaminen.

Olen saanut auttaa jo useita asiakkaita kohti aktiivisempaa elämäntapaa. Parasta työssäni on kun saan asiakkaani innostumaan liikunnasta ja huomaan miten asiakkaat kehittyvät treenaajina. Järkevällä harjoittelulla alussa ollut tavoite selkäkivun selättämisestä vaihtuukin uudeksi tavoitteeksi maastavedon ennätyksestä. Samalla kun asiakas kokee voivansa paremmin ja olevansa energisempi arjessa, voimatasot kasvavat ja kehonkoostumus muuttuu. Aikaisemmin vaivanneet tuki- ja liikuntaelinvaivat alkavat helpottaa ja kropasta tulee kestävämpi.

Minulta löytyy kokemusta myös tavoitteellisen urheilun puolelta, sillä henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi toimin Jyväskylässä Jaguars Spirit Athletes -seurassa aikuisten cheertanssin edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana.

Olen myös itse tavoitteellinen urheilija, joten tiedon lisäksi minulle on kertynyt vuosien kokemus treenaamisesta. Tällä hetkellä omassa harjoittelussa keskityn pääosin street workouttiin ja kuntosaliharjoitteluun. Minulla on pitkä kilpaurheilutausta ja lajeja joita olen aikaisemmin harrastanut ovat mm. taitoluistelu, uinti ja tanssi.

Ota yhteyttä ja kerro kuinka voin parhaiten auttaa sinua!